Daniels blogg

Stockholm 2018

Bland allt packande, städande och flyttande under semestern hann vi med en resa till Stockholm för att umgås med Linda och Ole Martin, och träffa Karin en sväng. Vi åkte från värmen i Umeå till aningen varmare i huvudstaden, och på hotellet orkade klimatanläggningen inte riktigt med de höga temperaturerna under lång tid, så tydligen hade golven i restaurangen och gymmet börjat släppa på vissa ställen. Det innebar även att man inte behövde extratäcke på rummet…

Vi hade ett avslappnat schema, vilket var skönt, så vi har inte stressat runt med en checklista i handen för att hinna med en viss mängd saker. Då hade vi nog ändå smält i värmen.

Att se Pippi på Junibacken var nog resans höjdpunkt enligt Maja, även om hon också gillade sällskapet under resten av tiden. Hon har även utforskat diverse lekplatser, restaurangmenyer, spanat efter ”fy-paa” och som alltid varit pigg på att testa ny mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.