Hur gick det i WPHC?

World Pond Hockey Championships Första frågan blir kanske ”vad är WPHC”? Jo, jag syftar på World Pond Hockey Championships som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Calgary Rustlers, med tidigare NHL-spelaren Brian Skrudland, lyckades tyvärr inte gå vidare från gruppspelet trots fyra vinster och en förlust. Tufft motstånd gjorde att de hamnade på tredje plats där. 94-48 i målskillnad på fem matcher är dock något att fira i öltältet. 😛

Så, vilka vann till slut? Jo, det var, för tredje året i rad, Boston Danglers! De gick obesegrade genom turneringen och i finalen slog de Barrie Theta TTS Bruins med 14-7.

Om du vill anmäla intresse till nästa års turnering kan du gå till www.worldpondhockey.com och hitta kontaktperson där. Någon måste ju få stopp på de stöddiga amerikanerna! Kanske Oo-meh-yoh Slashers? :mrgreen: