Onsdagsbilder

Åkte spejsig ny buss idag igen! Tog en sväng till stan för att köpa nya biljetter till mig och teatervapendragare Micke, så vi kommer att ha sett Trettondagsafton alla lördagar den har gått. 😉 Fick förresten höra att hans excellenta recension av pjäsen skrivits ut av regissören och visats för ensemblen för att elda på dem. Han förhandlar nu med sin PR-firma om skadestånd. 😉

Om någon vill följa med (lördag 19:00) är det bara att säga till eftersom det är onumrerade platser. 🙂

I gårdagens VK finns det visst en positiv recension av pjäsen, men då jag var till biblioteket idag för att läsa den fanns inte just den tidningen på grund av att någon läste den toklänge/stulit den/ätit upp den. Ska göra nya försök att hitta den. 🙂 Enligt insatta källor fanns en recensent från VF (om jag minns rätt) på premiären, men ingen har hittat något i den tidningen ännu.

Här kommer några bilder. 😀

Vante
Handen fastnar i busskuren, bussen passerar, går inte att komma undan…räkna ut resten själv. 😛

Skylt
Jag vet inte, men jag tror att skylten är missvisande…

Popcorn
Holy popcorn, Batman!