Storhopp

Igår, innan alla teaterbilder togs, värmde jag upp kameran (kamerorna till och med) genom att stå och frysa på stan. Jag och brorsan tittade på saker som hoppade på kajen, fast vi stod först på Tegsbron och sen försökte vi hitta lite vindskydd och samtidigt se något. Det var en svår balansgång som inte lyckades speciellt bra. 😉

I alla fall så var det kul att se snowboardåkare, skotrar och till sist motorcyklar som trotsade tyngdlagen, även om det hade varit ännu roligare att stå närmare. Men eftersom vi bedömde att det inte var minst 140 kronor roligare så fick det vara. 😛

De första bilderna tog jag några dagar tidigare då de höll på att bygga hela ställningen. Tyvärr så hoppade varken skotrar eller motorcyklar från den…det hade jag betalat 140 kronor för! 😀

Både den röda kranen och lyktstolparna var ivägen, men det var inte så mycket att göra åt. Tror inte det hade blivit 140 kronor bättre bilder ändå. 😛

Klicka dig vidare för att se bilderna.

Big Jump Big Jump

Big Jump Big Jump

Big Jump Big Jump

Big Jump Big Jump