Trettondagsfoton

Trettondagsafton

Igår gjorde jag och Micke ännu ett teaterbesök för att se Trettondagsafton en gick till, och nu var jag beväpnad med kamera! Jag använde blixt så lite som möjligt för att inte störa, så en hel del bilder fick rörelseoskärpa, men det var inte förrän jag fick frågan efteråt hur många bilder jag tagit som jag insåg att det var långt fler än jag hade trott – 241 stycken. 😀

Det är som sagt en jäkla tur för mig och min ekonomi att jag inte fotar analogt. 😉

Pjäsen var minst lika bra andra gången, delvis beroende på att jag nu hade bättre koll på handlingen och på så vis kunde ta in fler intryck. Svårt att beskriva men kul att uppleva. 😛 Den tre timmar långa pjäsen kändes denna gång ännu kortare än förra lördagens föreställning, vilket är en imponerande bedrift eftersom den inte kändes lång då heller. 🙂

De bilder jag gillar bäst har jag nu lagt i ett fotoalbum. Kommentera gärna! 🙂