Jag vill opimpa min bil och få en V-Dub

Jag fick en snilleblixt och mailade Volkswagen! Nej, jag har egentligen ingen bil men det behöver ni inte säga till dem. 😛

Hej!

Jag har sett de roliga amerikanska reklamfilmerna för VW GTI med ingenjören som på sätt och vis liknar den blonde killen i ”Fargo”, och nu undrar jag om man kan boka honom för att komma hem till mig och unpimpa (eller heter det opimpa?) min bil och leverera en ny GTI? Det gör inget om min gamla bil blir krossad eller slungad genom luften, men vi får kanske kolla med kvartersvärden så den inte landar på något dyrt.

Tack på förhand!

/Daniel

Kul idé, men vi kan inte svara på frågan.

Den skådespelare som spelar ingenjören är Peter Stormare och vi misstänker att han är ganska uppbokad.

Ett sätt kan vara att kontakta hans manager och kontrollera detta, vi kan inte hjälpa Er med vem det är eller hur Ni skall gå till väga.

Med vänlig hälsning Volkswagen Personbilar / Volkswagen Transportbilar
Kundservice

Om du helt har missat vad detta handlar om kan du klicka här. 😉