Kong bloopers och NHL94

Läste på AICN om en video där Peter Jackson tackar för priset som bästa film, som King Kong vunnit på filmtidningen Empires gala. Man kan sen klicka sig fram (Jay-zus, lär er att länka ordentligt Empire!) till videofilen och se hela tacktalet, tillsammans med en del bloopers (och ett oväntat flitigt användande av f-ordet ;)) och lite andra småklipp. Ni vet, det vanliga…en dansande gorilla, ljussablar på Skull Island, hur Kong kom till New York… 😀

På denna sida kan man klicka på de olika tacktalen, men ett varningens finger – det går sååå långsamt! Jag har bara provat Kong-länken, men jag väntade i minuter för att sen kunna se några få sekunder av videon. Nu har någon varit vänlig och lagt upp den på YouTube, vilket gör det hela mycket roligare. 🙂

Om man inte vill, kan eller orkar ladda ner videofilen kan man läsa vad som sägs och händer på Empires sida.

Vilket raskt för oss över till del två av rubriken!

Jag har tänkt att om jag någon gång skaffar en hund ska jag döpa den efter en back i Los Angeles Kings i NHL94 på Sega Megadrive. Han heter egentligen Rene Chapdelaine, men eftersom det inte rymdes mer än ett visst antal bokstäver i namnen så heter han Chapdlaine i spelet.

Chapdlaine var riktigt dålig. Långsam, trög och kunde inte göra mycket rätt. Jag tror inte det finns många, om ens någon, spelare i NHL94 som är sämre än honom. Hur kan man inte älska killen? Därför ska min hund få heta just Chapdlaine om jag skaffar en, och den ska ha tröja nummer åtta. 😉

Chapdlaine

Det borde ju finnas matskålar och sånt med färdigtryckta namn? Chapdlaine måste i så fall finnas någonstans mellan Buster och Fido. 😀

Då jag sökte på hans namn för att se vad som finns hittade jag NHL94.com, en sida där man kan ladda ner emulatorer (en sorts simulator så du kan spela på din dator) och spelfiler till både Sega och Super Nintendo (Chalmers ;)) så du kan sitta dygnet runt och skjuta direktskott med Kirk Muller. 🙂