Cork’d och WP 2.0.3

Jag är ingen större vindrickare. Okej, något glas då och då är trevligt, men varför dricka stampade vindruvor när det finns öl? 😛

Trots detta tänkte jag tipsa om en relativt ny sida av och för vinfantaster – Cork’d. Jag har inte varit där mer än att jag har kikat på startsidan och läst ett par (ett, två) inlägg om Cork’d från en av de två skaparna. Han heter Dan Cederholm och driver SimpleBits, en sida om webbsidor och liknande. Det är på den vägen jag råkade hitta vinsidan…om det inte var uppenbart. 😉

Cork’d är gratis och som det står på sidan:

  • Catalog, rate, and review wines in your Wine Journal.
  • Find out what your buddies are tasting.
  • Discover and keep track of new wines you’d like to buy and try.

Vidare till WordPress, som jag uppgraderade idag till version 2.0.3. Tidigare versionsbyten tror jag har gått bra, men även denna gång uppskattar jag om du hittar något som verkar knasigt. 🙂