Produktiv förstadag

Igår var alltså första officiella semesterdagen för mig, och jag tycker jag lyckades med en hel del. 🙂

Först betalade jag räkningar (buu!) och såg på mitt lönebesked att jag tydligen fått löneförhöjning (woo!) eftersom det på raden för månadslön stod en högre siffra än vanligt. Nu anser jag inte att jag är horribelt överbetald för det, men pengar är alltid trevligt, speciellt i Miltontider. 🙂

Apropå Milton ringde jag sen och ordnade med försäkring till honom innan jag åkte nästan tillbaka till jobbet för att lämna in tid- och lönerapporter till chefen. Jag var förbi i förrgår men det var självklart låst, vilket jag hade räknat med på en söndag, men det fanns ingen brevlåda eller brevinkast. Okej att de har flyttat temporärt medan det byggs om på det vanliga stället, men det borde väl ändå finnas en postgång där?

Det satt förresten tre snillen där utanför och såg mina fruktlösa försök att bli av med kuvertet, och då jag inte våldade ner det i ett övertejpat brevinkast med en lapp på om att verksamheten upphört frågade en av dem om jag inte skulle posta brevet. Jo, svarade jag, men det finns ingen brevlåda här verkar det som. Då fick jag till förslag att stoppa det i den stora gula vid parkeringen… Men det ska hit, sa jag och pekade på huset så de skulle förstå…vilket jag inte är helt säker på att de gjorde…

Efter den intellektuella tungviktsmatchen gick jag till Loboo för att kolla på Miltongrejor. Jag fick hjälp och råd av en trevlig kille i personalen som faktiskt verkade föreslå sånt som han tyckte var bäst och inte bara det som råkade vara dyrast. 🙂 Idag (har ju pengar nu ;)) ska jag tillbaka för att storhandla det viktigaste för den lille parveln. Som sovplats får det bli en Bia Bädd (inklusive särskrivning) men jag får flytta lite på möblemanget för att den ska rymmas nära sängen. Det hade varit mer praktiskt att ha den i hörnet vid fönstren men valpar gillar tydligen att slagga nära the big dog. Som mig eller The Todd. 😀

På kvällen blev det lugnare med PS2-hockey med brorsan och fotbolls-VM. Man ska inte bränna ut sig direkt. 😉

Brorsan såg förresten att det finns en ny annons på Blocket med de tre kvarvarande Miltonbröderna. Om jag minns rätt är det Tyson med lite brunt på huvudet, Yoda som Hulkdog och Ferdinand (brorsans favorit) som Sir Plufs-a-Lot. 😛