Sköldpaddor och ormar

Turtles PEZ Då jag, brorsan och Jeanette var och handlade på Maxi för några dagar sen såg jag att det finns PEZ-behållare med Turtleshuvuden! En sån blev snabbt inköpt men en fråga som funnits i mitt huvud ända sen jag såg den är…varför?

Turtles, eller Teenage Mutant Ninja Turtles om man vill vara omständig, känns väldigt tidigt-90-tal så jag blev konfunderad över varför man nu kan köpa PEZ (som jag tidigare fått reda på kommer från pfefferminz) med dem i en svensk stormarknad. Efter lite internetklickande fick jag veta att det ska komma en animerad Turtlesfilm (IMDb) nästa år, vilket kan förklara det, men det känns ändå väldigt tidigt…

Någon med barn som vet mer? 😀

En annan djurfilm som jag ser fram emot betydligt mer är Snakes on a Plane, och nu kan man se en ny trailer till den. Brandsläckare vs orm. 😀