Where the Hell is Matt?

Matt Harding är en 29-årig kille från Connecticut som reste runt i världen tills pengarna tog slut. Han startade sidan Where the Hell is Matt? så nära och kära skulle kunna följa honom på resan. Han fick en idé från en kompis att han skulle kunna dansa på alla möjliga ställen han besökte och spela in det, och som det står på hans sida:

This turned out to be a very good idea. Now Matt is quasi-famous as ”That guy who dances on the internet. No, not that guy. The other one. No, not him either. I’ll send you the link. It’s funny.”

The response to the first video brought Matt to the attention of the nice people at Stride long-lasting gum. They asked Matt if he’d be interested in taking another trip around the world to make a new video. Matt asked if they’d be paying for it. They said yes. Matt thought this sounded like another very good idea.

Så under första halvan av 2006 åkte han runt i 39 olika länder…och dansade. Bland olika klimat och miljöer, bland människor och djur…alltid med okoordinerad glädje.

Matt i Norge
Här på Kjeragbolten i Norge. 1000 meter ovanför Lysefjorden.

Kolla in videon och må bättre en stund. 😀