Ein luftballon, Elsa och CoaC

Igår kväll var vi ute på promenad som vanligt och knallade bort till universitetet för att se om det var någon foosball. Det var bara några som lekte lite där men vi hittade något annat roligt – en varmluftsballong! Eller, vissa av oss tyckte den var kul, andra koncentrerade sig på att gnaga på ett torkat bananskal… 😛

Promenad Promenad Promenad

På vår morgonpromenad träffade vi Elsa som också var ute och lekte, så det blev en jäkla fart på dem en stund. Mest på Milton…ovanligt. 😉 Elsa är en klok ung dam så hon förstår att han är en liten skithund och låter honom tugga lite på öronen. 😛

Promenad Promenad Promenad

Aeroeposet Snakes on a Plane har premiär 15 september men redan idag fick jag syn på inspelningen av den svenska lågbudgetversionen – Cat on a Car!

Promenad Promenad Promenad