Ledig lördag

Skönt med en ledig helg efter att ha jobbat två i rad, även om jag knappast sliter ihjäl mig på jobbet. I förrgår bestod eftermiddagen av att åka iväg med ett gäng andra huliganer och koka kaffe och äta grillade mackor. 😀

Feuer!
Något för mitt lilla pyromankusinbarn!

Eddie Läck Igår var det så dags för hockey igen! Löven spöade på knätofsarna så knäckebrödet yrde. 😉 Nja, det var spännande matchen igenom även om Löven gjorde en stabil insats och kämpade beundransvärt. Slutresultatet (3-1) kändes inte orättvist fastän Leksand hade pucken mest och vann skottstatistiken med 23-40.

Lövens målvakt Thomas Sehlstedt, som vanligtvis öppnar båsdörren, storspelade och visade sällan skådad stabilitet. Berodde kanske på TV-sändningen? Fast det var inte bara han som fick synas i rutan!

Under ett avbrott då vi redde ut om allt gått rätt till vid några utvisningar kom domaren Patrik ”nej, inte den Patrik” Sjöberg till sekretariatet och diskuterade, så då fick jag tydligen mina 37 seconds of fame…typ. Tittarantalet sjönk säkert drastiskt. 😛

M-Dog Idag tog jag Milton på hans longest…walk…ever då vi knallade runt Nydalahöjd. Han var rejält trött då vi kom hem igen men han vilar ofta ändå så det är svårt att se skillnad. 😉

På bilden hade han i alla fall ork att visa sitt ”crazy eye” en liten stund. 😀

Såg ett roligt inslag på The Daily Show som finns på YooToob, där korrespondenten John Oliver undersöker varför krig har ett så dåligt rykte. Han deltar i ett återskapande av ett slag under amerikanska inbördeskriget då han rusar ensam fram mot motståndarna, faller och bryter näsan! 😀