Lördag i Piteå

Fyrnationsturnering i Piteå Första dagen i Piteå är avklarad och den slutade med två matcher med 4-0. Först slog USA programenligt Finland men sen överraskade Schweiz Sverige i kvällsmatchen.

Allt flyter på fint organisatoriskt och en stor del av publiken består av NHL-scouter. 67 stycken är anmälda så kopiatorn går varm så fort vi ska få ut statistikpapper. Det är även knepigt att veta vilka som är från Sverige, så jag har pratat engelska med flera som sen visade sig prata svenska med varandra. 😀

Vi bor på Pite Havsbad som inte verkar lägga energi och pengar på hotellverksamheten i första hand. Då vi kom tillbaka sent igår kväll fanns absolut ingenting att äta i matväg, och idag vid frukosten började de plocka undan redan innan ”frukosttiden” gått ut.

Men vi spenderar mestadelen av tiden i Kvarnvallen där det är riktigt fint och folk hjälpsamma. 🙂

Jag återkommer med mer information då det finns tid…fast på hotellrummet finns såklart ingen internetanslutning…

Fyrnationsturnering i Piteå Fyrnationsturnering i Piteå