Piteyo -> Umeyo

Nu är jag tillbaka i civilisationen igen efter att fyrnationsturneringen i Piteå tagit slut igår kväll. Överraskande nog vann Schweiz den efter att ha besegrat USA. Då Sverige sen vann mot Finland hamnade de två lagen på samma poäng men alpjoddlarna knep segern på inbördes möte.

Fyrnationsturnering i Piteå Fyrnationsturnering i Piteå Fyrnationsturnering i Piteå

Det har blivit en hel del fotograferande eftersom vi inte själva behövde sitta och köra matcherna online, men jag vet inte riktigt när jag ska hinna/orka göra någon sorts album av dem. Kanske senare i veckan. 🙂

Dessutom har jag kopierat fler papper än tidigare i mitt liv. 67 scouter som vill ha varsin laguppställning plus en del statistikuppgifter blir en och annan skog då man räknar ihop. 😉 Scouterna var förresten tokigt artiga och vänliga och jag har nog inte blivit kallad ”sir” så många gånger tidigare heller. 😛

Fyrnationsturnering i Piteå Fyrnationsturnering i Piteå Fyrnationsturnering i Piteå

En cool grej var att Doug Gilmour, före detta NHL-stjärna och nu scout för Toronto, höll upp dörren för mig en gång. Stort. 😀

Han var dock inte det enda kända ansiktet i scoutgruppen. Speciellt bland de svenska skulle man kunna få ihop ett riktigt schysst retrolag. 🙂

Sammantaget gick helgen riktigt bra och vi fick inga större problem någon gång. Alla runt omkring som hjälpte oss var klockrena och lagen verkade nöjda med vår insats. Nu får vi se när det blir någon mer utflykt men först blir det tillbaka till serielunken här hemma. Nybro på onsdag…fan, jag som hängde med Doug Gilmour så sent som i helgen. 😛