P is for Pepparkaka

Blev lite besviken på jobbet idag. För några dagar sen köpte vi ett pepparkakshus som jag först hade planer på att bygga igår, men då tog annat för mycket tid så det blev inget. Därför kan ni säkert förstå hur nära sammanbrott jag var idag då samma sak drabbade mig igen!

Nu är jag ledig imorgon så planerad byggstart är lördag eftermiddag. Fan, om Fuglesang lyckas pallra sig upp i rymden till slut (nej, jag vet att han inte är där än ;)) så borde jag kunna slänga ihop ett IKEA-style pepparkakshus. 😛

Resten av dagen har varit lugn sen jag slutade klockan ett. Jag och Milty Ramone tog på våra sombreros och hade siesta på eftermiddagen och efter det har vi lyssnat på resten av Ramones samtidigt som vi lekte. Pipbollen är kul tycker han men husse brukar få nog efter en stund. Säkert grannarna också. 😉

Nu börjar han pipa om att han vill ut igen, klockan är ju strax tio och då brukar det vara hopp-och-lek med hans ”peeps” här ute. 😀