Ketchupo loco

Hej!

För inte så länge sen köpte jag en flaska Felix tomatketchup i min lokala ICA-butik. När jag öppnade den för första gången lossnade plastlocket eftersom ”gångjärnen” gick av på en gång. Varför har ni konstruerat flaskan så? Jag tycker bättre om att kunna öppna och stänga flera gånger utan att vara orolig att tappa bort delar av konstruktionen.

Med ändå relativt vänliga hälsningar,

Daniel Elmå

Keppus
Okej, det är inte helt av, men det är ändå tragik. 😛

Tack för att du hörde av dig angående din reklamation av Felix Ketchup. Beklagar att du fått en produkt som inte motsvarar vår normala kvalitet.
Jag kommer att föra detta vidare till vår produktchef som är ansvarig för Ketchup.

Meddela vilken storlek på flaska som du köpt, vilken bäst före datum som stod på flaskan och din adress så kommer jag att skicka varucheckar som ersättning för dina utlägg.

Med vänlig hälsning

Procordia Food AB
Konsumentkontakt
Irene Bedbo

Hej igen!

Tack för det snabba svaret och skönt att höra att det inte är en konstruktionsfiness att locket lossnar.

Det är 1 kg med bäst före-datum 17/3 2008, 10:37. Vad som händer 10:38 vågar jag inte ens tänka på.

Med ännu vänligare hälsningar än sist,

Daniel Elmå

Keppus Och idag damp dessa saker ner i postlådan! Två reservlock och varucheckar på sammanlagt 40 kronor. 😀

Sen kan man fundera varför de skickar två lock. Om vi antar att det jag hade gick sönder bortom all räddning så behöver jag väl bara ett? Eller utgår de från att det är så stor felprocent på locken att jag kan vara tvungen att använda tre lock till en ynka flaska ketchup? 😉

Med teknikens under behövde jag inte ens betala porto för ett brev, utan allt jag gjorde var att maila deras konsumentkontakt. Det hela är i grund och botten ingen Dum Fråga till ett Stort Företag eftersom locket faktiskt pajade första gången jag öppnade det, men inlägget får hänga med här ändå. Det är ju trots allt första gången något företag har skickat ersättning för min sveda och värk. 😀