Filmer på biblioteket

The Third ManFör ett par veckor sen hade en tjej på jobbet med sig en film som hon hade lånat på Stadsbiblioteket. Jag hade ingen aning om att de hade utlåning av filmer utan hade bara sett musik-CD…förutom böckerna såklart. Men jag tyckte det verkade intressant och gick dit för att kolla in utbudet.

Man genar genom barnavdelningen (förbi Lånefanten, som jag blir mer och mer sugen på att använda varje gång jag passerar den) och filmerna finns sen bredvid musiken. The Woodsman Det är lätt att hitta och det finns om inte en otrolig mängd titlar så i alla fall ett gäng i olika genrer. Orkar man inte knalla dit först så kan man söka på filmer för att se vad som finns på de olika biblioteken. 🙂

Hittills har jag sett The Third Man och The Woodsman, och har nu lånat The Harder They Fall, Humphrey Bogarts sista film. Man får ha dem en vecka, så jag ska nog hinna med den också innan jag byter till nästa. 🙂