Äntligen kan jag ”release the hounds”

Under helgen är jag hundvakt till dagmattens vovve Kita, så nu har jag för första gången två hundar att släppa lös på inkräktare. 😀

Kita och Milton

Än så länge lever alla men att ta ut dem på promenad samtidigt var ett äventyr! Det blev väldigt korta koppel för att kunna styra dem dit jag ville, men även för att förhindra koppelbrottning. Och det gick ju bra… Så nästa gång fick de göra individuella pee-poo-promenader vilket blev lugnare, men då jag gick ut med Milton såg jag att Kita hade hoppat upp med framtassarna vid fönstret för att kunna se ut. Nu hade det gått bra det också och det enda som hänt var att hon hade vält omkull några saker. 😛

Kita och Milton

De har varit duktiga på att ta det lugnt också, så det är inte fullt ös hela tiden, men då de väl kommer igång kan de leka på ganska vilt. Med tanke på svårigheterna med att kontrollera båda samtidigt känns det nästan bättre att de busar inomhus så slipper jag försöka fånga in två vildar i mörkret. 🙂

En av dagens höjdpunkter var då tre mormoner (eller Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga som det tydligen heter?) ringde på och ville berätta om sin tro, och möttes av KitaMil Securityâ„¢. Nu var de bara glada, leksugna vakthundar men de var energiska!

Mitt intresse för att få reda på mer om Jebus var ganska svagt men de tyckte ändå att det var ett av de roligaste besök de gjort. 😀

Uppdatering:

Kita och Milton
Nu är det lugnare igen. 😀

Brukar det inte bara vara skräpfilmer på lördagkvällar? Nu är det samtidigt Confessions of a Dangerous Mind och Die Hard, och snart börjar Blazing Saddles. 🙂