Amiltdeus

Sen imorse är Milton ensam vovve i lägenheten igen. Kitas matte och husse kom och hämtade henne och sen följde jag och Lil’ Mil’ med dem en bit innan det tårdrypande avskedet. De ville inte alls lämna varandra utan vände sig om hela tiden då vi gick åt varsitt håll, och nu kommer de inte att få träffas förrän imorgon bitti. Det är inte lätt att vara voffsing… 😉

Då vi kommit hem igen kollade Milton för säkerhets skull att Kita inte fanns i lägenheten – man vill ju inte missa lekstunder på grund av slarv. Men hon fanns varken i bädden, på soffan, under skrivbordet eller videon, så han gav upp med en suck och kraschade i säng. 🙂

Amadeus För några dagar sen bytte jag film på biblioteket igen. The Harder They Fall, som jag såg sist, är en boxningshistoria där Humphrey Bogarts karaktär är pr-man åt ett team vars gigantiske boxare inte har mycket mer än storleken på plussidan (för alla fans av Punch-Out!! – tänk er en enorm Glass Joe :D). Den var okej men ingen Raging Bull. 😉

En kul detalj jag såg på IMDb var att en av karaktärerna spelas av Carlos Montalbán, bror till Ricardo Montalban (utan á), mannen som Kenneth och Christel har borde ha döpt lillknatten efter. 😛

Nuvarande filmlånet är Milos Formans Amadeus, den första av de lånade filmerna som jag har sett tidigare. Men jag kände att det var länge sen nu samtidigt som den är riktigt bra, så den ska nog funka för att döda tre timmar. 😉