Snöverlycklig

Det är skillnad på hund och hund. Idag då Milton kom ut på eftermiddagen och såg att det snöade blev han alldeles till sig och såg ut som om han hade knaprat amfetamin. Sen under promenaden studsade han runt och käkade snö, jagade snö, tittade på snö, grävde i snö…och så vidare. 😀

Fast en av hans kompisar, Zero, är ingen större fantast av kyligt väder, trots snygga täcken och filtar. Nu har han å ena sidan kanske inte direkt päls anpassad för vinterklimat heller, och å andra sidan så minns jag att Milton inte var någon större soldyrkare. 😛

Milton poserar

Här är en bild från gårdagen där Milton nästan har samma lycklighetsnivå som idag. Jag försökte få honom att posera med tomteluvan jag köpt, men på de sekunder det tog mig att backa en liten bit, plocka upp kameran och sen ta en bild så hade han med lätthet skakat av sig luvan och börjat äta den som kvällsmål. 😉

Det blev i alla fall ett ganska bra resultat till slut, som jag tänkte visa här om någon dag eller två. 🙂