Miltons första julafton

Igår mötte Milto Baggins tomten för första gången då vi åkte till Sävar där moster Ann-Sofie med familj huserar. Kvällen blev väldigt trevlig även om jag var knasigt trött efter att ha sovit lite och jobbat mer. Om man kan få motsvarande paltkoma av julmat så tror jag de flesta drabbades av åkomman. 😉

Milton gillade att provsmaka all julmat men verkade lite besviken över att inte få bli ”loco” och gå lös på alla godsaker. Det var svårt att få någon att offra sig och gå och köpa tidningen/mjölk/[annan vara här] men vi hade tur – till slut dök Spaps-tomten upp! Jag tror det var Sven Tumba men har inte lyckats verifiera det. Det kan tilläggas att den yngsta i sällskapet var typ 15. 😛

Julafton Julafton Julafton

  • Julgranen och en del av folket ”in da house”.

Julafton Julafton Julafton

Julafton Julafton

  • Milton gillade allt papper på golvet som man kunde tugga på!

Julafton Julafton

  • Två personporträtt: först Josse Hendrix och sen jag, förevigad Santa style av Johanna.