Dagens grejor håller inte för någonting

Ryggsäcksbyte Min ryggsäck har blivit utbytt. Jag köpte den på Fliesbergs minns jag, någon gång vi besökte farmor och farfar. Det var till dess jag skulle börja gymnasiet, så det bör ha varit 1994 om min huvudräkning stämmer. Redan nu är den alltså såpass sliten att jag bestämde mig för att byta ut den…

Då jag jobbade tidigare idag lallade vi runt på stan och jag fick syn på att Stadium hade erbjudande om vissa varor för 100 kronor. Där inne hittade jag en ryggsäck som såg helt okej ut, speciellt med tanke på priset, så jag slog till! Den är ingen superflashig modell men det var i ärlighetens namn inte min förra ryggsäck heller. 😛

Nu har den gamla ryggsäcken fått ett sista uppdrag – att vara hundleksak. Milton har alltid gillat att vara och dra i de olika remmarna så jag tänkte att han kunde få den eftersom han var så duktig vid kloklippningen idag. 🙂

Så här långt har han gjort ett ventilationshål i ryggsäcken, tuggat ut skummet ur ena axelremmen och smådemonterat lite här och var. Men det kommer ju en morgondag också. 😉

Ryggsäcksbyte Ryggsäcksbyte