Kjelles färger

Kjell BennemarkNu har jag varit på Moderskeppet igen men glömde min Powerbook så jag kunde inte spränga det. 😛 Nädå, jag provade på ett trick från en videoguide och fick en sprudlande känsla av att prova på och dela med mig av resultatet.

Det går ut på att man använder ett markeringsverktyg som skapar en rak linje, som man sen drar ut åt sidorna så det blir en randig bild. Efteråt kan man ”måla fram” originalbilden så vissa delar finns kvar. I bilden jag provade först är det Almtunas målvakt Kjell Bennemark som har blivit randifierad tillsammans med några lagkamrater, och även om det gick ganska fort och jag knappast kommer med i friläggningslandslaget så blev effekten kul. 🙂

Här följer två försök till. Först Milton som knatte och sen månen som jag fotograferade ikväll. Sist kommer de tre originalbilderna så ni kan se hur de egentligen ser ut. 😀

Mille Show me te mooney

Original-Kjelle
Original-Mille
Original-månen