Nobody fucks with the Jesus

I torsdags var det utflykt till Bowlingcentrum på schemat då jag jobbade. Jag vet, det är kämpigt ibland men någon måste göra det…

Egentligen var det inte tänkt att assistenterna skulle bowla, men jag fick hoppa in som reserv och var ungefär så ojämn i formen som jag minns att jag brukade vara…alla tio eller så gångerna jag har bowlat tidigare. Det var bara att sätta på sig hårnätet, sparka igång Gipsy Kings-versionen av Hotel California, slicka på klotet och sen hiva iväg det. 😛

Det blev en härlig spridning på kloten men alla med stor kraft, och jag lyckades faktiskt göra ett par strikes. Vi tog hem segern med 118 poäng mot hårt motstånd och firade med fika efteråt.

På första bilden kan ni se rampen som används för de som inte har möjlighet att bowla ”som vanligt”. Jag visste inte att det fanns något liknande men den var lika klurig som enkel. Smart lösning så alla kan spela. Jag fick dock inte använda den utan skämde ut mig old-school istället. 🙂

BowlingBowling
BowlingBowling