Killarna och Elsa

Killarna och ElsaPå förmiddagspromenaden hörde Milton nästan direkt vi kom ut att det fanns andra vovvar där hundarna brukar hänga, så han ville sätta full fart dit för att maximera sin lektid. Sån tur hade han dock inte utan det blev passivitetsträning (passivitet är för Milton synonymt med tråkigt) både på vägen dit och då vi kommit fram.

Då tyckte Milton inte att husse var rolig utan gjorde sitt allra bästa med gnyende och ett och annat ryck för att få honom att förstå att Lil’ Mil’ ville fram och hälsa. Till slut fick han det och lekte sen med Krut (lilla bilden) och Elsa.

Elsa är jättekänslig och blir upprörd bara Milton biter i hennes öron och drar… Sen brukar han lägga sig och göra sin skadeskjuten-hund-imitation. 😛

Efter att Krut gått hem dök Nixon upp. Han ska bli ”the fuzz” och varje gång han kommer nära Milton och morrar lite så faller Mille omkull som en italiensk fotbollsspelare på väg in i straffområdet. 😀

Killarna och Elsa
”No way, copper! You’re never going to get me to squeal, ya hear?”