Har jag betalat för müsli så…

Hej!

Jag köpte en drickyoghurt idag av ert märke (trädgårdsbär + müsli) och har en fråga. Då jag druckit upp det som gick såg jag att det fanns müsli kvar på insidan av flaskan, och eftersom det, enligt mig, är den godaste delen av yoghurten undrar jag om ni har några bra knep på hur man får ut även de allra sista müslidelarna?

Tack på förhand!

/Daniel

Hej Daniel!

Tack för att du hört av dig till oss om ICA Drickyoghurt. Det är viktigt för oss att felaktigheter och synpunkter av olika slag kommer till vår kännedom.

Du kan prova att få ut muslin som är kvar i flaskan med t ex en lång sked.

Har du fler frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss igen. Vi hjälper gärna till!

Vill du veta mer om våra egna märkesvaror eller få tips på inspirerande recept, gå in på www.ICA.se.

Med vänliga hälsningar
ICA Kundkontakt
Charlotta Svensson

Lång sked, eh? ICA är säkert ”in cahoots” med lång-sked-företaget. Tror jag ska ringa Plux! 😛