Sport och berättelser

Bowling II

BowlingIdag bar det av till Bowlingcentrum igen! Vi var samma utflyktsgäng som sist men denna gång behövde jag inte bowla något (precis som är tanken) utan han som jag är sidekick åt fixade allt själv.

Förra gången, då jag skötte det mesta a klotrullandet, skrapade vi ihop 118 poäng. Idag blev det 120.

Liknelsen är inte klockren, men som Lloyd sa i Dumb & Dumber: ”I got robbed by a sweet old lady on a motorized cart. I didn’t even see it coming.” 😛

Hockeyfestival

I augusti återuppstår Hockeyfestivalen här i stan! Björklöven möter Dynamo Moskva (varning för konstiga bokstäver), Skellefteå och ett ”finskt topplag”, där de som nämnts är Tappara och HPK (varning för konstigt språk på båda).

Dessutom möter Björklövens guldlag från -87 Färjestads finallosers från samma år. 🙂

22-24 augusti är det som gäller, så semesterplanera klokt nu! 😀

Storytelling

Ikväll såg jag Storytelling på jobbet (jag vet, det var en fullspäckad dag!) och den var helt okej som film, men jag satt mest och tänkte:

  1. ”Det där är Elaine från Airplane!!”
  2. ”Det där är Mike från American Movie!”