Sista kvällen med gänget

Imorgon åker jag och Kenneth till ännu en världsmetropol för att köra lite onlinehockey, och denna gång står Ramsele på tur. Tyvärr brukar dessa resor innebära att vi mest spenderar tid i ishallen och inte hinner se så mycket av stället vi befinner oss på, så jag misstänker att ortens sprudlande utbud av nöjen får vänta till nästa gång. 😉

Under tiden jag är där ska Milton hänga med dagmatten Sofia, så ikväll hade han sista chansen att träffa sina kompisar. Vi hängde med Saga mest hela kvällen och hade trevligt tillsammans. Även Klara svängde förbi och busade lite. 🙂

Hänger med kompisarHänger med kompisar

  • Dubbelspaning efter fler lekkompisar.
  • Milton och Klara, mitt i framträdandet av Endless Love.

Hänger med kompisarHänger med kompisar

  • Det är tofsen som är avgörande för coolhetsfaktorn!
  • Saga har lite problem med mini-Matterhorns sydvästra sida.

Hänger med kompisar

  • Kolla Sagas vilda blick då hon kör med ”prison rules”. 😯