Vad hände?

Som ni har kunnat se en längre tid (väldigt mycket alltför länge) så har jag bytt webbhotell till min modesta sida. Efter en del krångel med Proinet efter att de blivit hackade, och speciellt bristen på information efter att det hänt, gjorde att jag fick nog och ville hitta annat.

Efter att ha kollat runt ett tag valde jag till slut Binero och så här långt är jag mycket nöjd. Vem kan förresten vara arg på ett webbhotell som behandlar krånglande servrar som om de gett meddelandet ”PC Load Letter”? 😀

Sen hade de en tävling där jag lyckades hitta svaren snabbt nog för att vinna ett års förlängning av mitt webbpaket, inklusive domänavgiften. 🙂

Problemet för mig efter hotellflytten var att jag fortfarande såg den gamla sidan, alltså den jag hade hos Proinet. Efter mycket felsökande och hjälp från båda webbhotellens supportavdelningar kom vi fram till att det inte alls var de som ställde till det, utan min internetleverantör.

Tydligen hade det inte uppdaterats som det skulle i deras DNS-server och därför kunde jag inte se rätt sida, hur mycket jag än rensade i datorns webbhistorik och diverse inställningar. Därför kan de med andra internetleverantörer sett sidan med Mille som säger att vi har flyttat – utan att det sen hände ”ett jävla nå” på många dagar.

Men nu kan jag alltså än en gång jobba med sidan som jag vill, men det krävdes en hel del knepande och knåpande innan jag fått till webbloggen så den fungerar och ser ut som jag vill, men det orkar jag inte skriva mer om.

Just nu är jag lika less på datorproblem som Hitman Monkey är på sitt jobb. 😉

Hitman Monkey

Jag har uppgraderat WordPress till nyaste versionen och rensat undan mycket, så om du skulle hitta något som ser annorlunda ut eller inte funkar alls så blir jag inte förvånad. 😉

Saga 1 år

Under tiden sidan varit nere har både Milton och Saga hunnit fylla år – Saga 1 och Milton 2. De firade tillsammans med min egen specialtårta. 🙂

Tårtkalas Tårtkalas

Tårtkalas Tårtkalas

Tårtkalas