I väntan på att lägga mig

Vila

Jag sitter medvetet uppe och försöker fördriva tiden på olika sätt för att vända på dygnet lite inför morgondagen. Då är det dags för Lucia Movie Night som jag inte varit på sen 2001. För den som inte vet, eller orkade klicka på länken nyss, är LMN en helnatt på Filmstaden där man ser tre premiärer utan att ha en aning om vilka filmer det blir förrän de startar.

Mellan filmerna anordnas lite tävlingar och man bjuds på något att äta och dricka. I år ska jag gå med rutinerade Micke (hans inlägg från i fjol) och rookien Karin. 🙂

Som tidsdödare har jag nu uppdaterat WordPress till version 2.7. Vid första anblick ser adminsidan helt annorlunda ut och är mer anpassningsbar än tidigare. En trevlig nyhet är att man ska kunna uppdatera WordPress automatiskt utan att behöva ladda upp filer via FTP. 🙂

Nu tror jag att det blir sängläge och lite läsande i Ken Drydens The Game, sen ska jag se om jag kan sova länge.