HockeyAllsvenskan omgång 20: Borås

Inga bilder från kvällens match eftersom min systemkamera verkar ha gjort sitt. För ett tag sen blev den knasig men det gick att ta kort om jag startade den, väntade till den hamnade i ”sleep mode” och sen fotograferade. Så länge jag inte stängde av den (för då fick jag göra om proceduren) fungerade den som vanligt, men nu lägger den av så fort den gått över till ”sleep mode” och vill aldrig ta bilder. Tror det är kört att försöka få den lagad för den är ändå fyra år gammal, vilket ger veteranstatus i digitalkameravärlden.

Nu blir det till att skrapa ihop till en Sony istället (som köpte upp Konica Minolta och har samma objektivfattning) men det är ju några tusenlappar…

På söndag får långzoomskameran SekretariatCamJr™ följa med på hockey istället. Kvällens match finns det inte mycket positivt att skriva om. 0-1 mot Borås (målet redan efter 38 sekunder) gör att Löven fortfarande inte har gjort mål på Elloslaget efter 0-4 på bortaplan tidigare under säsongen. Bakåt var det inte lika virrigt som tidigare men det kan bero på att Borås inte var lika bra som en del tidigare motståndare. Det största problemet är att det är så svårt att göra mål, eller ens skapa bra lägen.

Ikväll gjorde jag premiär på en ny dator – den där man räknar skott och tekningar för båda lagen. Kul att testa något nytt och det gick riktigt bra. Som vanligt var sekretariatinsatsen klart bättre än den på isen känns det som…

Imorgon blir det ännu en premiär då jag ska vara på Dragonhallarna (där jag bara kikat in) och köra juniormatcher eftersom Kenneth ska till Luule och kolla på Frölunda. Först är det Tegs J18-lag mot Timrå och sen Lövens J20 mot Mora, så det blir en heldag.