HockeyAllsvenskan omgång 28: Sundsvall

Sista matchen innan juluppehållet slutade med seger 6-3 i en match som inte var så fartfylld som man kan tro av resultatet. Ändå var det bra kämpatakter och en oväntad tremålsskytt i Lövens Johan Wikström. Jag fick även denna gång sitta och köra Time On Ice och kunde därför inte ta speciellt många bilder. Dessutom är det stor skillnad på systemkameran (vila i frid) och långzoomaren som jag nu använder. De längre slutartiderna gör att allt ser artistiskt ut och det är mer eller mindre omöjligt att ta skarpa bilder på rörliga motiv. Jag har börjat leta mig fram i kameradjungeln men inte hittat något som lockar tillräckligt. Fortsättning följer. 🙂

Löven-SundsvallLöven-Sundsvall

  • Propellermaskot?
  • Uppställt innan match.

Löven-SundsvallLöven-Sundsvall

  • Olli Korkeavuori testar skott men Joakim Lundström räddar.
  • Patrick ”dansken med handsken” Galbraith tittar på då spelet vänder.

Löven-Sundsvall

  • Det som blev inslängt på isen då Wikström satte 6-3 i tom bur med 45 sekunder kvar. Inte riktigt NHL-klass men det kommer. 😉