HockeyAllsvenskan omgång 44: Almtuna

Även denna gång slutade det med förlust för Löven mot laget från Uppsala. 2-4 var ändå ett klart fall framåt jämfört med 0-4 senast, inte bara resultatmässigt utan främst sett till spelet. I kvällens match ledde Löven med 2-0 efter dubbla mål av Tero Koponen men tappade två gånger om in ett par puckar på kort tid. Almtuna var bra men till skillnad från senast så bjöd Löven på motstånd och bör kunna hålla undan för Sundsvall i kampen om att undvika kval för att hålla sig kvar i serien. Med sex matcher kvar har Löven åtta poäng till godo och har sett bättre ut på slutet än tidigare. Sorgligt nog känns det som en positiv avslutning att slippa negativt kval, men som säsongen varit är det så det är…

Några få bilder eftersom jag körde skott- och tekningsdator och hade fullt upp.

Löven-Almtuna

  • Fotograferade en puck i min MacGyvrade studio. Ställde pucken på bänk och hade ett papper bakom. 🙂

Löven-AlmtunaLöven-Almtuna

  • Almtunas unge men duktige Fredrik Pettersson-Wentzel.
  • Thomas Sehlstedt var tillbaka och lyckades öppna båsdörr hela matchen utan att bli skadad.

Löven-AlmtunaLöven-Almtuna

  • Green Devils-djävul på sidan av masken.
  • Christopher Thörn värmer upp Patrick Galbraith.

Löven-AlmtunaLöven-Almtuna

  • För ovanlighetens skull en bild på mig, fotograferad av André…
  • …som jag sen fotograferade tillbaka. 🙂