AllEttan Norra omgång 7: Kiruna (1-3)

Jag var på min första och sista match i årets AllEtta. Inte på grund av att spelet var dåligt (vilket det var) utan eftersom resten av matcherna lyckas krocka med jobbschemat. Det var kul att vara tillbaka efter att ha missat tre matcher, men det på isen gjorde ingen glad…om man inte hejade på gruvlaget då. Kiruna fick mycket hjälp från sin målvakt Sammy Gustafsson, som gjorde 43 räddningar, men var oroväckande bra framåt ibland. Lövens försvar kändes inte alls organiserat och anfallsmässigt blev det många skott men fler felpass än mål.

Löven-KirunaLöven-Kiruna

  • Tobias Lundström var tillbaka i Umeå, och verkade ha haft svårt att släppa lövenkontakten.
  • Småkillarna hade kanske varit farligare i anfallszon?

Löven-KirunaLöven-Kiruna

  • Sammy leker Hasek.
  • Martin Johansson blev jagad av en galen skogshuggare.

Löven-Kiruna

  • Kirunajubel efter slutsignalen.

Löven-Kiruna

  • Fansen på bortastå var glada…alla tre.