Hockeydag: J20-Tingsryd 2-4, Löven-Örnsköldsvik 3-0

Idag blev det dubbla matcher på ishallen då jag först körde J20 mot Tingsryd (2-4, onlinerapport) innan det var hemmapremiär för a-laget i AllEttan Norra, där Örnsköldsvik till slut besegrades med 3-0 (onlinerapport) även om det satt långt inne.

Dagens största spänning bjöd ishallens internetuppkoppling på, då den la av då jag satt och nästan var klar med den första matchen. Det betydde att jag inte kunde komma åt andra matchen, så vi kom inte åt databasen eller laguppställningar, och att köra matchen online gick såklart inte heller. Vi nödlöste det hela med att skriva laguppställningar och statistik på blanka papper, och efter att nätverket blivit lagat kunde jag knappa in saker i datorn och till slut komma ikapp. 🙂

Här är några bilder från J20-matchen och en ensam bild från AllEttan.

HockeydagHockeydag

  • Dagens båsöppnare Oskar Hjalmarsson värmer upp. Han var andremålis i båda matcherna.
  • Christoffer Göransson (37) hade bedrövliga 30,43% i tekningsprocent.

HockeydagHockeydag

  • Jesper Ericson spelade med J20-laget där han gjorde ett mål och assisterade på det andra.
  • Tacklingsmeditation.

HockeydagHockeydag

  • Roberto Gliga på väg att slå in sin egen retur då Björklöven spelade powerplay.
  • Hannes Johansson är fokuserad.

Hockeydag

  • A-lagsmatchbilden. William Quist blir omklappad efter att ha gjort 3-0 i tom kasse.