Misstänksamt på väg mot stjärnstatus

Här kommer en kul grej från filmvärlden. Alexander Rhodes, förmodligen helt okänd för de flesa, har så här långt i karriären tre filmer på sin meritlista som skådis. I de två första är han ”uncredited”, så hans namn syns inte ens i eftertexterna, men i kommande Jack Reacher har han kommit upp sig i världen och spelar ”Suspicious Onlooker”.

Han hade kommenterat detta på Reddit och länkat till sin profil på IMDb, och tydligen placeras skådespelarna i följd efter hur många gånger det klickats från en films sida till en skådis. Detta fick roligt nog till följd att Alexander Rhodes först hamnade på femte plats i listan bara för att ett tag senare ha klättrat till toppen av den, förbi aningen mer kända skådespelare som Tom Cruise, Rosamund Pike och Robert Duvall.

Cruise verkar dock inte speciellt upprörd över detta utan gratulerade i ett tweet. 😀

I kommentarfälten för Jack Reacher finns det nu en skön blandning av åsikter, som:

  • Will Alexander Rhodes finally get a star on the Hollywood Walk of Fame?
  • Lifetime Achievement Award for Alexander Rhodes this coming year?
  • Who the F is Alexander Rhodes?
  • I love how the main character is called Suspicious Onlooker…