Daniels blogg

myFlightradar24

Flightradar24 är nog den mest populära sidan för att följa flygplan världen över. Den är väldigt smidig att kika på för att se vilka flygplan som kanske passerar över där man befinner sig, eller för att kolla flighter på olika flygplatser utan att behöva hitta varje ställes hemsida då man söker information om ankomster eller avgångar.

Här kan man lära sig mer om tekniken bakom Flightradar24, och de har även en intressant podd om flygrelaterade händelser.

Nyss lärde jag mig att de också har en logga-dina-flighter-sida, myFlightradar24, där man kan ha en sorts dagbok över hur man är ute och flyger. Jag har lagt in de flighter Maja har varit med på; dels för att det blir en kul start, men även på grund av att jag har dassigt minne och inte kommer ihåg när vi var ute och flängde innan december.

I menyn till höger finns en likadan banner som den här nedanför. Den uppdateras så fort jag har varit ute på nya flygäventyr, vilket eventuellt kan bli så ofta som entals gånger per år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.